2. desember 2015

Superlekre håndklær fra Gant!

                                                                                                                 Annonselenker

Hei!

Her går det unna om dagen! Det er virkelig mye som skjer i desember! Tipper du kjenner deg igjen. Masse som skal gjøres og handles inn, i tillegg til jobb og alt som skjer i barnehage og på skole. Man vil jo helst spise (tilnærmet ;) ordentlig mat hver dag også så middag må også lages. Men det er en hyggelig tid ikke sant! :) 

Jeg har noen kjempefine håndklær jeg har lyst til å vise dere. Jeg lurer rett og slett på om jeg skal spare på de til vi har flyttet inn i det nye huset. Tenk å ta frem nye, freshe og fluffy håndklær til badet der. Det blir fantastisk!

Håndklærne kommer fra nettbutikken iseng.no og er av merket Gant. Jeg liker så godt de karakteristiske rutene på håndklærne, det er stilig. De finnes i mange forskjellige farger og også uten ruter. Du kan se alle type håndklær her.
Fargen jeg har på mine håndklær er Window Check Sheep Grey. I nettbutikken iseng.no er også høstens nye farger for håndklær fra GANT Home på plass. (De er merket med NYHET!).
Disse håndklærne vil jeg si er like fine til mennene som til oss damer. 
De har et litt stilfullt maskulint preg over seg. Enkle og pene.
Likte du håndklærne? :)
Veldig snart skal jeg fortelle hva jeg lagde i går! Det var første gangen men det skal jeg gjøre igjen. Både imponerte og gledet mannen. Det er ikke hver dag det skjer for å si det sånn. ;)
Vi blogges snart igjen! 

(Beklager igjen at jeg ikke får venstrestilt teksten!)

2 kommentarer:

 1. Utrolig fine!!
  De hadde jeg nok spart til nyhuset:))
  Er gøy med litt luksus på badet og ♡

  Ha en fin helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy at du synes det Line! Ja, jeg har bestemt meg for å spare på de. Det blir nydelig å ta de frem. Ha en finfin helg! :)

   Slett