27. januar 2016

Grønn inspirasjon og det viktigste først!

I dag grønn vårinspirasjon. Noen flere som lengter? :)

Hei!

Håper dere har hatt en fin uke så langt. Her går det så unna om dagen at jeg gleder meg STORT til vi er ferdige med alt mulig rart og fremfor alt; til vi har flyttet inn i nytt hus. Det er så utrolig mye å gjøre om dagen av stort og smått! Det blir fantastisk å få roligere dager når vi har flyttet inn og flere prosjekter er avsluttet. Det vil jo bli nye prosjekter da også, helt sikkert, men da er vi i alle fall der vi skal være. 

Jeg hører på podcast hver dag når jeg pendler til og fra jobb. Hørte nettopp en podcast med Mikael Persbrandt (du vet Gunvald i Beck ;). Han hadde gått igjennom rehabilitering, sluttet å drikke alkohol helt og hadde lært seg følgende: "Ta en dag av gangen", "ta det med ro" og "det viktigste først". 

Uansett hva slags prosjekt man skal igjennom eller om det bare handler om å ta seg igjennom hverdagen så er jo dette så enkelt men også så bra. En renovering av et hus for eksempel kan jo virke så overveldende at man til slutt ikke vet hvor man skal begynne. Det er alt for mye å ta tak i! Da er det bare å ta dag for dag, puste med magen og begynne med det viktigste. Om man så bare får gjort litt hvert dag så betyr det likevel at man plutselig en dag er ferdig.

Det er noen ganger jeg blir stresset og ikke klarer å holde hodet kaldt. Da snurrer jeg bare rundt meg selv og får ingenting gjort. Derfor prøver jeg alltid å huske på dette. Det hjelper. Og spesielt nå som det er så mye å gjøre frem til vi flytter inn. Ta en dag av gangen, ta det med ro og det viktigste først. :)

2 kommentarer: