22. januar 2016

Kule ideer med magneter!

Fra Bs rom.

Hei og god fredag!

Endelig har man tid til bloggen igjen! Etter en tøff uke med både forkjølelser og en skadet ankel i familien så er det så moro å ha tid til mitt eget favorittsted bloggen igjen. :)

Husker dere at jeg nevnte at jeg har blitt så inspirert av muligheter med magneter i det siste? Vi snakket om det på jobben en dag og plutselig så fikk jeg masse ideer og fant mye kult på nett med nettopp magneter. Så nå har jeg planer om å få til noen kule løsninger i hvert fall på barnerommene i det nye huset. 

Den ene ideen jeg fant på nett var å bruke en magnetlist for kniver til å feste leker på i stedet. Se eksempel på denne bloggen. Her har de festet lekebiler på listene.

Disse listene så jeg også brukt på innsiden av skapdører på badet. Da hadde de festet alt mulig av stålting på dem; pinsetter, hårnåler, sakser... Smart!Bilde lånt fra Ikea.no

Nå må jeg bare samle alle mine ideer på en god måte slik at jeg ikke glemmer de etter hvert. Magnet til nøkler i gangen er jo også en kul idé. Hmmm. Moro å bli inspirert! Vi blogges snart igjen! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar