30. januar 2016

Vi har utepeis!


Hei!

I dag har vi grillet marshmallows utenfor huset ved stranden. Og det var vel i stort sett det vi gjorde, jeg og barna altså. Det ble bare surr i dag så vi lot T jobbe på alene. Da blir ting gjort. :)

Jeg har lenge ønsket meg utepeis, det synes jeg virker så veldig koselig! Og nå har vi det! "Stenstilen" på peisen synes jeg er litt i heftigste laget, men det kan man jo gjøre noe med. Og dessverre så står peisen litt for nære huset. Altså, terrassegulvet blir litt lite der i mellom. Usikker på om man kan flytte en peis... Vi får se hva det blir til, men jeg vil i alle fall gjerne ha muligheten til åpen ild der og i dag har vi prøvd den for første gang. 

Vi har jo nok av materiale å brenne opp kan du si, med spiker i og greier...

Nå begynner vi å nærme oss at vi faktisk må bestemme fliser på badet. Spennende! Mye av møbler og armaturer m.m. er spikret allerede men vegg og gulv gjenstår altså. Det er både et bad + et toalett i huset så vi får se om det blir flis i begge rom. Ikke helt sikkert.

Vi blogges snart igjen!

2 kommentarer:

 1. Så koselig :)
  Kan den ikke mures da, rundt alle stenene :))
  Da kan den jo faktisk bli hvit og litt mykere på en måte:)

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Yes! Det tenker jeg også Line. Jevne den ut med betong og så male hvit. Burde jo gå. Ha en fin søndag! :)

   Slett