21. mai 2016

Få det gjort!


God morgen lørdag!

Deilig å våkne uthvilt, nå skal vi snart ner på huset å jobbe! Jeg må bare skrive litt i dag om det å trene hjemme. Skjønner egentlig ikke hvorfor det er så vanskelig å få gjort. Det er det for meg i alle fall.

Jeg er ikke glad i hjemmetrening. Jeg vil ut! Ikke noe vits i å kjøpe ergometersykkel eller tredemølle for meg. Jeg vil på treningssenteret eller ut å løpe. Når jeg har løpt derimot så trener jeg ofte litt vekter og styrke hjemme. Helst ute i hagen.

Nå er det mange måneder siden jeg var i gang ordentlig med trening. Jeg har ikke tid og jeg har fryst kortet mitt på treningssenteret. Vi har delt oss opp slik at Trygve jobber på huset all ledig tid og jeg tar barna og hjemmet. Det er jo derfor ekstremt lite tid for meg å ta en løpetur. Hvis det skal bli noe trening av i det hele tatt, må det bli hjemme.

I uka som var tok jeg tak i det og trente ordentlig hjemme. Jeg er fortsatt støl! Det funker jo, hvorfor er det da så vanskelig å komme i gang? Jeg trener blant annet skuldre og armer med noen gamle vekter som Trygve har hatt i alle år. :)

Jeg trener f. eks. planken for mage. Der fant jeg mange bra, nyere, supereffektive plankeøvelser på nett. Skuldre som sagt, med vekter over hodet. (Jeg får plager med nakken med en gang jeg ikke trener.) Squads for rompe, ben og push-ups for hele kroppen egentlig? Synes det er en skikkelig kul og bra stram-opp øvelse. Det er tungt, men det er gøy å klare og ta skikkelige push-ups og det går raskt å trene seg opp!


Nå skal jeg prøve å ikke legge treningen på hylla bare fordi jeg i denne perioden ikke har mulighet til å komme meg ut. Skal virkelig prøve å få gjort noen øvelser hver uke. Da mår jeg SÅ MYE BEDRE. Er du i gang og trener? Trener du hjemme?

Nå kaffe, frokost og så mer renoveringsjobb. Det nærmer seg! ;) Blogges!

3 kommentarer:

 1. Jeg fikk gjort det! :)
  Jeg er hverken tilhenger av å jogge eller å trene på treningsstudio, så jeg trener hjemme. (Skulle selvfølgelig ha gjort det oftere enn jeg gjør;)).
  Men i dag startet lørdagen med en 20 -30 min rask gåtur med hunden vår, slang meg ned med et glass vann og fant fram Mac`n.... Så kom jeg over blogginnlegget ditt.... Åhhhh, dårlig samvittighet!
  Fant fram dette 7 minutters workout programmet som mannen min bruker, og ja; jeg fikk det gjort! :D Takk for en god start på lørdagen Jessica;)

  Link: https://www.youtube.com/watch?v=U6etLKswjq8

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei så flott! :)) Sju minutter! Dette programmet skal jeg sjekke ut! Takk!

   Slett
 2. Jepp! En skikkelig intensiv kort økt for oss som har det travelt i hverdagen;)
  Ha en fin dag! :)

  SvarSlett