19. juni 2016

Detaljene som gjør garderoben!


Hei!

Nå er begge barnas garderober skrudd opp og på plass i hvert sitt rom i huset ved stranden. Takk svigerfar! :)

Vi har igjen kjøpt garderober fra Ikea. Synes de har mye bra og praktisk i PAX systemet. Likevel kan det blir litt anonymt med Ikea-garderober. Man er jo ikke alene om å ha de for å si det sånn. 

For å gjøre de mindre standard og få de riktig så fine og personlige finner jeg knotter et helt annet sted. Disse i Lisas rom kjøpte jeg i Lisboa. Det er mitt tips for å løfte garderoben, ja faktisk så kan det jo løfte et helt rom med personlige knotter på et møbel!

Knottene kjøpte jeg på Zara Home og det er ikke første gangen jeg kjøper knotter der! De har stort utvalg og bra priser. Jeg synes særlig (malte) porselensknotter er pene. De gir både litt middelhavs- og landlig sommer-følelse. 
Til vårt soverom fant jeg nydelige blå og hvite porselensknotter. ;) Et lite tips på en søndag, blogges! 

2 kommentarer:

  1. Så fine :)
    Alltid flott å sette sitt eget preg på møbler på den måten :)

    Ha en fin kveld.

    SvarSlett