26. september 2016

Jeg er klar!


Hei!

Så deilig med mandag og nye muligheter! 
Jeg har hatt mye å tenke på de siste ukene, jeg har nemlig planlagt en overraskelsesfest for Trygve. :) Han ble 40 for en uke siden og på fredag var det endelig dagen for fest!

Det har vært mye å forberede, men det vanskeligste har vært å holde det hemmelig! Utrolig deilig å slippe og skjule noe mer nå. :)

Festen ble holdt helt nede på stranden, hvor båtforeningen har lokale. Veldig hyggelig sted. Vi pyntet samme dagen, svigermor hjalp til. Alt var planlagt i forkant. Det meste av maten var ferdig, drikke kjøpt inn og barnevakt klarert. Mange venner møtte opp og vi ble 16 totalt. Trygve ble noe sjokkert. 

Jeg har tatt noen bilder underveis i planleggingen. Kanskje blir det et overraskelsesfest-innlegg. Vi får se. ;)

Vi har vært litt redusert i helgen etter det smellet på fredag så i går var det deilig med skogstur. Man blir jo rimelig utladet etter et slikt prosjekt som endelig, etter mange uker, er ferdig. 

Det var så nydelig vær i går! Vi gikk både i skogen og langs stranden og da vi kom hjem var jeg ute i hagen i mange timer. Begynte å forberede litt for høsten. Sommerblomstene tas vekk og høstpynten kommer frem. For første gang i år så kjente jeg i går at nå er det greit at høsten kommer. Er dere klare for høst? Jeg er det nå og gleder meg til å få høststemningen både inne og ute. Ha en fin uke så blogges vi!

5 kommentarer:

 1. Så gøy med overraskelsesfest, skjønner at du følte deg litt utladet etter det ;)
  Ja jeg tror vel jeg er klar for høst og innekos.
  Neste uke er det høstferie, og da har jeg planer om å kose meg masse med gutta mine, siden jeg også har fri!!
  Ha en deilig uke!
  Klem Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Veldig klar for hverdag igjen ja, som alltid etter en fest! ;) Åh høstferie, det blir det her også. Med to hytteturer. Blir helt nydelig, kos dere Mirjam! :)

   Slett
 2. Så gøy.

  Jeg hadde også overraskelsefest for min mann da han fylte 40. Det var lenge før Facebook, SMS og mobiltelefon så mine foreldre tok imot påmeldingene på sin fasttelefon.

  Jeg var nær ved å røpe meg noen ganger og var veldig glad da kvelden kom.

  SvarSlett
  Svar
  1. Artig! Det er jo helt fjernt å tenke på at folk ringte fasttelefon. Likevel er det jo ikke lenge siden! Jeg har også vært nær på å si ting som kunne avsløre meg. Ekstremt slitsomt. Var så lettet på fredag!! :) Jeg opprettet FB gruppe og så planla jeg og sendte ut info til gjestene der. ;)

   Slett
  2. Det er 23 år siden - så det har skjedd et stor utvikling på kommunikasjonsfronten.

   Slett