6. november 2016

God morgen søndag!


Hei!

Så koselig at det er hvitt utenfor vinduet i dag! Det var så hyggelig å sitte her i sofaen i går å se på snøen som føll utenfor. Litt tente lykter å feste blikket på ute på terrassen og jeg hørte selvfølgelig på denne. ;) 

Jeg har virkelig begynt å like te også! Greit å ha noe å variere kaffen med. Trygve kjøpte med Mummitrollet-te på en tur til Finland og den var kjempegod! Med blåbærmuffinsmak blant annet. Allerede slutt. :)

Her skimter dere litt av TV-løsningen vi har her i nye huset. Tenker at det blir et eget innlegg i fremtiden om hvordan T har laget den. Alle ledninger er skjult. Tipp topp! 

I går kveld skulle vi egentlig slappe av, men begynte i stedet å gestikulere og planlegge nye terrassedører. Vi har jo så lyst på noe nytt ut mot hagen etter hvert, men må virkelig tenke igjennom hva slags dører. Praktisk, pent, ordentlig... 

Det er så mange ting her i huset som er halvferdige nå at det er litt vanskelig å slappe av til tider. Det kommer nye ideer og forskjellig vi må ta stilling til. Viktig å prøve å holde fokus ellers så havner man på Sinnasnekker'n. ;)

Ha en fin søndag! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar