19. mars 2017

En favoritt med blåbær!


God søndag!

Har dere testet  vaniljekesam med frosne blåbær? Det er så fantastisk godt!! Vil nesten si det smaker som iskrem. Det må være den ordentlige vaniljekesamen, den magre varianten smaker ikke godt. Og det må være "ekte" blåbær. Mye rart i butikkene synes jeg. Hvis jeg må, kjøper jeg blåbær gjennom vinteren også, men de jeg plukker selv i skogen er så utrolig mye bedre!

Blåbærene jeg ladet opp fryseren med i fjor tok slutt for raskt. Til sommeren skal jeg plukke myer mer! Og jeg skal få barna til å plukke også, hehe. Gleder meg til sanking. 

Hvis du ikke har testet dette og har blåbær i fryseren, go for it! Så fantastisk godt. 

Blogges litt senere, har en fin søndag. 

4 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk både vaniljekesam i kjøleskapet og selvplukkede blåbær i fryseren. Så dette skal jeg prøve i kveld! :-) Takk for tips!

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare hyggelig! Vil gjerne høre hva du synes. :)

   Slett
  2. Det var helt fantastisk! Jeg har spist det nesten hver dag siden, faktisk. ;-) Så friskt og godt! Jeg tror jeg vil prøve å ha det i en blender med litt forskjellig oppi også, litt variasjon skader ikke!

   Slett
  3. Takk for svar! Du har jo helt rett; vi må jo prøve å virkelig lage "is" av det i blender!! 👌🏻👍🏻

   Slett