23. mars 2017

Sommerinteriør og rhodinering!


God morgen!

Det er grønt utenfor vinduene på dette bildet og det er jammen ikke lenge til vi er der igjen! 🌻

De siste dagene har gått med til jobb, hverdagsbestyr og bursdagfeiring. Hva har dere drevet med? Det er så deilig når man har noen timer fri og endelig får tid til å sette seg ned litt med de små tingene. :)

I dag er det knallvær og jeg skal få unna noen ærender nå først på dagen. Kanskje man rekker en kaffe i solveggen etter hvert? Jeg gleder meg veldig til å hente min giftering hos gullsmeden i dag. Den er i hvitt gull og hadde etter snart åtte år blitt både ripete og ganske så gul i fargen. Hvitt gull skal/kan jo egentlig ikke pusses noe særlig, men trenger heller en behandling igjen etter en tid. Rhodinering heter det visst. Da legger de igjen på det laget som gjør at ringen blir hvit og blank. Gleder meg til å få den tilbake i dag. Bør jo være som ny igjen. Akkurat som vårt ekteskap! 😜

Jeg blir glad av å se sommerinteriør. Da får jeg lyst til å freshe opp her hjemme. Komme litt videre. Skal prøve å rekke det i dag også. Blogges snart igjen! Ha en fin dag! 🌿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar