27. mai 2017

Hageliv!


Hei!

Hvordan går det med dere? Her har vi fått gjort MASSE i løpet av fridagene og derfor går det veldig bra med meg. Vi har fått ryddet i hagen, klippet gresset, ryddet litt til og nå har vi en viss oversikt. Da mår jeg bra! :)

Vi jobber litt i helgen begge to + til uka og det er deilig å være a jour! 

Griller dere mye? Vi griller hver dag. Deilig med gassgrill på den måten, det er jo så enkelt å "hverdagsgrille". I dag holder vi på å blåse vekk så det ble middag inne, men nå skal jeg ut i solveggen med en kaffe. 

Vi har mye rabarbra og jeg har blant annet testet lavkarbopai. Den var riktig så god. Jeg skal prøve meg litt frem med utgangspunkt i denne oppskriften for å finne frem til den godeste og samtidig sunneste paien som er mulig. Litt mel må jeg ha, det er så godt. Men det er null sukker i paien, jeg bruker sukrin. 
Hvor langt har blomstringen kommet hos dere? Her blomstrer epletreet og syrinene nå. Nydelig! 

Blogges snart igjen!

2 kommentarer:

  1. Håper du vil komme med oppskrift på Rabarbrapajen

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Sol! Så hyggelig. :) Jeg ska lage og forbedre paien i morgen, så kommer oppskrift. ;) /Jessica

      Slett