7. juni 2017

Dag- og dørdrømmer!


God morgen!

Nå har jeg noen minutter til å drikke kaffe og slappe av før jeg skal på jobb. Regnet høljer ned utenfor. Jeg liker den stemningen her. Helst skulle jeg ønske en dørløsning mellom stuen og terrassen som gikk an å åpne helt. Da sitter man jo nesten ute, men likevel inne under tak, det er jo perfekt ved sommerregn. Da er det varmt nok til å ha åpent og følge med på været.

Vi har fortsatt den gamle, tunge heve/skyvedøren som ble satt inn i -72 da huset ble bygget. Etter hvert skal vi skifte den ut og jeg har begynt å drømme meg bort i noen løsninger. Det blir kanskje et innlegg om dette. Finnes mange muligheter!

Hva gjør dere i dag? Allerede på jobb kanskje? Jeg skal veldig snart farte avgårde. Skal bare ringe frisøren først å se om det er noe ledig denne uken. Nå om dagen er det bad hair day everyday. 😁

Ønsker dere en fin onsdag! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar