16. juni 2017

Dufter i natten!


God kveld!

Enda en hektisk uke er til ende og det er endelig helg! 💚
Jeg fikk denne nydelige buketten av en kollega i dag. Har dere hørt om nattfiol før? Jeg har aldri sett disse blomstene tidligere. De er sjeldne, dufter helt nydelig og tydeligvis mest om natten. Da skal de lokke til seg innsekter med godlukt.

Nei, nå ble det visst kjempeseint igjen før jeg fikk skrevet et innlegg. Har vært på vei i flere timer. 😉 Sånn holder jeg ofte på om kveldene når jeg har ting jeg skal gjøre. Legger meg for seint hver eneste kveld, men hvem orker å sove når det er lyst døgnet rundt?! 

Ville bare vise dere denne nydelige buketten i kveld, jeg er snart tilbake med et nytt innlegg. Blogges! 

2 kommentarer:

 1. Jeg husker Nattviolen fra jeg var liten.Mamma skulle hvert år se etter den, hos mormor og morfar. Nå bor jeg her på deres gård, men har aldri klart å finne igjen det stedet hvor Nattviolen vokste! I år har jeg sådd Trädgårdsnattviol( en staude) så får jeg se om dette ligner!
  Ha en fortsatt fin sommerhelg!
  Vh.Anne-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. For en koselig historie Anne-Mari. Jeg skjønner at den er sjelden og spesiell. Det var til og med en dame som stoppet meg da jeg gikk hjem med buketten den kvelden; - Åh nattviol, den er nydelig, du er heldig! ;) Blir spennende å høre om den du har plantet dufter like godt. :) /Jessica

   Slett