20. juni 2017

I stuen om sommeren!


God kveld!

Det er ikke mye vi sitter inne om sommeren, hva med dere? 

Jeg sitter gjerne ute så lenge det går om kvelden, henter pledd og tenner lys. Men, likevel, når det regner eller når det blåser som i dag så er det koselig å krype opp i sofaen og se på TV. 

Her ser dere forresten hvordan bildeveggen ble, etter at vi endelig fikk den opp. Tenker at hvis man får flere bilder man vil ha opp etter hvert så går det an å bygge på utover. :)

Nå må jeg faktisk ut å vanne, men ville bare si hei fra sofakroken. Ønsker deg en finfin onsdag i morgen, blogges snart igjen!

2 kommentarer:

  1. Nå var det blitt fint og koselig i sofakroken. Det gjør seg med litt på veggene. Her i Bergen er det ikke mye sommer, det regner og regner, så er det gjerne litt sol en dag og så regner det igjen. Men jeg kan nyte blomstene på balkongen fra stuen, så jeg skal ikke klage. Jeg så noen bilder hvor det vokser og gror i pallekarmene deres og det er sikkert gøy både for dere og barna. Ønsker deg en fin kveld. :-) Maren

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Maren! Tusen takk for koselig kommentar. Håper du har fått litt sol i Bergen nå. Regnet har vært her nemlig. ;) Det gror i pallekarmene, men dessverre måtte jeg dra opp og kaste reddiker, de var blitt spist av noe... Jeg er veldig treig med å svare på kommentarer til tider, men jeg leser de med en gang. Veldig hyggelig. Ha en fin søndag! /Jessica

      Slett