29. oktober 2017

Høstsol!


Hei!

For en flott dag det har vært i dag, med høstsol. Og VIND! Herlighet som det har blåst her. Det la jeg merke til i fjor høst også. At det blir skikkelig vind rett inn fra stranden og inn i hagen. Er vel noe man må regne med når man bor nære sjøen. Det blåser fortsatt så det tar tak i hushjørnene!

Et lite bilde fra spiseplassen vår. Vi har jo ett stort rom med både kjøkken, spiseplass og så til sist sofa og TV. Deilig å åpent, men rommet vil bli litt mer delt opp etter hvert. Blant annet med en peis som kommer rimelig midt i rommet. Det blir bra. 👍

Ellers samme gamle bord og stoler. Dette bordet er 1x2 meter og jeg ser lett for meg et enda større bord her etter hvert. Det er så deilig med store kjøkkenbord! De blir som en samleplass i rommet for hele familien.

Vi har akkurat spist middag og jeg synes det er så godt med ris og fløtesaus sammen. I dag gjorde jeg en gryte eller hva jeg skal kalle det, med stekte biter av svinefilet og bacon. Fylte på med oliver, tomat, rosmarin og litt av hvert vi hadde hjemme. Elsker slike retter! Kremete saus med masse smak. Har du prøvd å lage en slik rett med svinefilet? Det anbefales!

I dag har vi pyntet til halloween her, nå er det bare årets gresskar som skal skjæres ut. Ikke har vi mye pynt, men litt spindelvev i et hjørne, en orange lysslynge og et par skjelett har vi hengt opp. 😂 Se mer fra vår halloween her. I morgen blir det litt gresskar på bloggen tenker jeg. 

Ønsker dere en fin søndagskveld, vi blogges!

                                                                          ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior ⬼ 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar