1. november 2017

Årets halloween - bildeserie!


Hei! 👋

Jeg tenkte egentlig at det ikke skulle bli noe mer Halloween i år, men her kommer likevel en liten bildeserie fra vår feiring. 👻 
Det morsomste jeg vet er å lage innlegg som dere lesere spør etter! Takk for det, her kommer litt bilder. :)

Er ikke brusboksene råkule!? De fant jeg i en spansk matbutikk på ferie. Det er Frankensteins Fanta kan man kanskje si... 

De kule skjeletthendene fant jeg inspirasjon til på Pinterest. Der finner dere ALT dere noensinne trenger av inspirasjon!




Plasthandsker fylles med popcorn. Så enkelt! 

Jeg lærte to ting i går; aller helst bør man bruke de helt tynne, ikke elastiske, plasthandskene. Det fikk jeg ikke tak i. 
Og man bør ikke bruke negllakk da det trekker inn gjennom handsken. Bruk heller vannmaling eller som jeg så på Pinterest, legg en rød godis nederst i hver finger.




Må bare få understreke at dette IKKE er et kunstverk av en heks. 😆 
Ble bare så inspirert kvelden før Halloween at jeg måtte svinge sammen noe morsomt i gangen. 
Mine strømpebukser fylt med Trygves sokker, mine sko, min kjole, mitt sjal og Bertils maske. Det hele henger på en kleshenger og på en snor i taket.




Beklager en del dårlige mobilbilder, jeg bare knipset i vei i løpet av dagen. 📷




The Adams family! 💀 Legg spesielt merke til at Trygve har en skrutrekker i magen. Måtte jo være det. 😆




Se det nydelige gresskaret Trygve skjærte ut i år. Hvis du søker på "el dia de los muertos" på nett eller Pinterest så finner du mye fint i denne sjangeren. Meksikanerne har en spennende stil rundt sin feiring av Halloween, eller "De dødes dag". Inspirerende på noe skummelt vis!

Blogges snart igjen, ha en fin torsdag i morgen!


2 kommentarer:

  1. Herlig, dette var jo supert 😊 masse gode ideer! Jeg synes det er fint at ikke alt er 100% perfekt. - selv om det er det i ditt tilfelle. Det er ofte bare en selv som er kritisk. Dette er bra nok i massevis. Det er gøy å stelle i stand, barna liker det jo så godt, og har til og med nedtelling til feriringen 😊 Tusen takk for at du deler. Klem Anna

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Anna! Kun morsomt å dele med så fine tilbakemeldinger. :) God helg etter hvert! /Jessica

      Slett