5. november 2017

Lys på speilet i gangen og julegavetanker!


Hei og god søndag!

Et bilde som var tenkt postet for mange uker siden. Jeg ville jo vise hva jeg hadde kjøpt etter en tur til Sverige. Husker dere? 

Det var i hvert fall denne lysslyngen. Jeg synes det er litt tidlig for de helt julete slyngene, derfor er det nå litt sommerfugler på speilet i gangen. Det å henge noen lys på et speil eller på en hylle f. eks. synes jeg gjør så utrolig mye for et rom i høstmørket. En enkel og billig måte å gjøre det mye koseligere på! 🔦

Akkurat i disse dager tenker jeg mye på julegaver og julekalender. Vi har bestemt oss for å dra ned på gaver i år i familien. Jeg synes det er pes når det er så mange gaver at det tar hele kvelden å åpne dem. Det er ikke hyggelig heller. Da foretrekker jeg få og gode gaver man får tid til å sette pris på. Det er målet i år. 

Hva med dere, har dere noen tanker rundt hva slags og hvor mange julegaver? 

Når det gjelder julekalender til barna kommer det snart i et eget innlegg. 

Jeg er allerede godt i gang med julegaver og har som mål og ikke bruke så mye energi på gaver i år. Jeg skal sørge for å ha noen ordentlige gaver til de nære og kjære i jul og så skal vi sammen fokusere på å nettopp være sammen og ha det koselig. Og spise og drikke godt selvfølgelig. Viktig! 😉🍗🍵🍰

I dag har jeg laget fiskenuggets her, eller kroketter eller hva det heter. Fiskepinner i små biter for å forklare det på en annen måte... 

Det er så moro å se begge barna skuffe inn på maten. Bertil er jo flink til å spise fisk ellers også, Lisa får jeg ikke i mye forskjellig i det hele tatt. Men disse nuggetsene! Hun spiser nesten så hun sprekker. Èn av de tingene jeg liker aller best med familielivet er å lage noe til de andre og de elsker det. Noen som kjenner seg igjen? 😀

Ønsker dere en fin kveld, snart tilbake!

2 kommentarer:

  1. Vi kjøper kun gaver til barn, barnebarn og mine foreldre. Sånn har vi hatt det i mange år. Jeg har satt at et beløp til hver og sprer det ikke på tull og tøys for å få et høyt antall gaver. Alle får ønskelister, men vi forsøker å overraske litt.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Åshild! Vi kjøper også til de aller nærmeste. Det liker jeg godt. Vi har ikke et bestemt beløp, men går liksom på følelsen. Liker så mye bedre færre og ordentlige gaver. God jul! ;) /Jessica

      Slett