27. januar 2018

Endelig lørdag!


Hei!

Nå er det kaffe på sengen og nyte at vi har friiii i noen dager! Ingen følelse er så god som når man har jobbet en uke og "fortjent" fri. Jeg liker det. :)

Forrige helg hentet Trygve de siste eskene med kjøkkenting vi har hatt lagret hos svigers. 

Nå som spiskammeret er ferdig ville jeg ha alle tingene hjemme før jeg begynte å sortere, gi bort, rydde. Skrev jeg at jeg trodde det var to esker? Det var seks...

Jeg er fortsatt ikke helt ferdig, men nå står det en eske som skal få hvile litt på loftet, en som skal til Fretex og flere tomme. Det nærmer seg. 
Denne helgen skal jeg bli helt ferdig. Tror jeg må opp på loftet her hos oss en tur også, mener jeg har lagrer noe greier der også. Dere som kjenner meg litt gjennom bloggen vet at jeg IKKE er glad i overflødige ting som bare blir lagret år etter år. Rense er tingen! 
Litt kan man spare på selvfølgelig, men ikke eske på eske på eske...

Jeg har vært alene en uke med kidzzzza og i tillegg til jobb blir det ikke mye tid igjen til å blogge. Nå er målet å oppdatere dere mye gjennom helgen. 
Min kosetid. :)

I uka som var kjøpte jeg min første bukett snittblomster på jeg vet ikke hvor lenge. Jeg kan ikke huske sist! 
Det ble noen svibler i jul ellers er det lenge siden. Det har jo å gjøre med at blomstene er prikken over i:en når man er ferdig med prosjekter, ikke sant? 

Nå har forresten både ytterdør og vinduer som skal være ved siden av døren kommet, og 
da er det vel ikke lenge til snekker'n i huset setter i gang tenker jeg. 
Herlighet så deilig! Er så spent. Det blåser og regner inn i gangen per i dag så dette blir fint. 

Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar