1. januar 2018

Godt nytt år i stuen! (Nyttårsforsetter)


Ja godt nytt år i stuene kjære lesere.

Nå har jeg nettopp hengt opp årets kalender på kjøleskapet. (Jeg lager hvert år med bilder av Bertil og Lisa. :) Første dagen i 2018 altså. 
De siste dagene har tankene surret litt rundt hvilke forandringer jeg skal gjøre fremover. 
Ett nytt år er en fantastisk mulighet til en ny start synes jeg. 👍

Den aller viktigste forandringen blir å skape mer tid til hobby og fritid, lystbetonte gjøremål, meg selv og familien. 2017 ble et veldig intenst år for oss med alt vi driver med. I løpet av høsten ble det plutselig masse mer jobb for begge to og jeg har ikke hatt tid til å gjøre noe utenom det mest nødvendige for å klare hverdagen. 

Dette var på en måte en bra høst, fordi det ga meg innsikt i hvordan jeg IKKE vil ha det. Jeg er alt for glad i familielivet, hobbyer og det lille ekstra i hverdagen, til å "jobbe" det vekk hvis dere skjønner. Å bruke opp all tid på jobb er ikke for meg. 😊 Nå er jeg så heldig at jeg skal ha én dag fri i uken og jobben min ligger mindre enn 10 min. unna. Kvalitetstid.🎈Jeg har altså allerede fått gjort noe med det første nyttårsforsettet og er veldig spent på hvordan den nye hverdagen vil føles. 

Så var det dette med maten da. Same procedure as last year! 😂
Nå som jeg får mer fritid, skal jeg prøve å lage ukesmenyer. Kanskje varer det kun ut januar, men det er jo bedre enn ikke i det hele tatt. Jeg skal bli flinkere til å ha mer variert pålegg hjemme, vi skal spise mere frukt og sunn mat. Lykke til, til oss. 😉

Jeg ønsker å bruke mer tid på å spille piano, sy, være sammen med familien, lære meg å strikke, lese bøker, lage mat og sette opp håret. Ja du leste riktig, haha! Det er et av mine nyttårsforsetter faktisk. Å bruke litt mer tid på å lære meg å sette opp håret i noen frisyrer. Jeg har langt hår og har det nesten alltid på samme måte. Ut med samme gamle kjedelige og inn med det inspirerende nye! 

Riktig godt nytt år kjære du og lykke til med egne muligheter! 🎉🎉🎉
Håper du blir med her på bloggen også i 2018.

                                                                                   ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar