18. mars 2018

I skafferiet!


Hei! 

For en herlig dag. 🌞

I dag var vi først på stranden og solen varmet. Etterpå satt jeg for første gangen i år, ute på forsiden av huset. Leste i solen og det var nydelig! 
Hva har dere gjort i dag? 

Jeg har akkurat nå mat på gang. Har tatt frem det jeg fant av grønnsaker i kjøleskapet og litt stæsj fra skafferiet/spiskammeret. 
Blant annet fant jeg cannelloni-rør. Har laget noen slags man tager hva man haver cannelloni i panne og venter nå spent på resultatet. 
Oftest synes jeg nettopp disse måltidene blir de aller beste! 👌

Hvor koselig er det ikke å pynte opp på hyllene i matskapet? Endelig kommer alle gamle bokser og slikt virkelig til sin rett. 
Strengt tatt kan man jo gjøre det like hyggelig og inspirerende i et vanlig skap, men det har i hvert fall ikke jeg fått til tidligere. 
Når jeg tenker meg om har vi nok hatt veldig mye i store skuffer...

I skafferiet er det en blanding av boller, fat, kakepynt og sugerør med alt av tørrvarer, brus og hermetikk. 
Legg merke til hvor pent og praktisk Trygve har gjort det under hyllene av eik. 
Altså de små klossene som han har skrudd i og som han har laget av rester fra hylleplanen. På den måten trenger vi ikke å ha knekter som tar plass.  

Nei nå er det på tide å dekke på og teste ut disse greiene på komfyren. 😉
Vi blogges snart igjen! 

2 kommentarer:

 1. Virkelig hverdagsluksus med et stort skafferi!
  Masse plass og oversiktlig. Og ikke minst plass til å pynte litt!
  Vi har store skuffer, som er stappfulle. Ikke særlig koselig å titte ned i dem, men det er i alle fall oversiktlig og ryddig!
  Ha en fin mandag og ny uke. Nå satser vi på at våren er på gang!
  Vh.Anne-Mari


  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne-Mari! Ja, slik har vi hatt det også, før skafferi. Skuffer som rommer masse. Det er ikke så lett å pynte nei, men det er veldig oversiktlig og jeg synes det fungerer meget bra. I dag var det et helt fantastisk lys i rommet mens vi spiste middag. Våren ER PÅ VEI!!! /Jessica

   Slett