13. mai 2018

Mitt drømmebed!


Hei!

For en fantastisk helg! La det bare fortsette. :)
Nå spiser vi ute hele dagen, det gjør sikkert dere også. Og det eneste som mangler for at det virkelig skal være sommer er varme i sjøen. 

Her kommer et knips fra mitt prosjekt drømmebed. Tenk dere et skikkelig frodig bed her foran huset. Ser for meg et skikkelig "cottage flower bed" (hvis dere skjønner hva jeg mener) i rosa, hvitt og lilla m.m.

Her ser dere at det gror litt overalt, men man må begynne et sted. 
Før.

Jeg gravde godt ned før jeg fylte på med ny jord. Den eneste tulipanen som dukket opp i bedet i år tok jeg inn. ;) Jeg fylte på med skikkelig torvfri jord og spesialjord for rosene. All in.

(Det er strøm til utelampe som henger på veggen.)
Etter.

Nå har jeg plantet tre sorters roser, i rosa og litt i gult. Hvit ridderspore, akeleie, salvie og noen flere typer. Hvis det er interesse for det så skal jeg gjerne skrive dette litt mer nøye. Jeg har i hvert fall prøvd å lage et bed som blir passe høyt under vinduene og i mellom og som får vakre farger. To gule fargeklatter blir det også hvis alt blomstrer. :)

Nå er det bare å vanne og gjødsle etter hvert og håpe på et skikkelig frodig bed. 
Vi blogges! 

2 kommentarer: