3. juni 2018

Rundstykker uten hvetemel!


Hei!

Enda en fantastisk sommerdag. Har vel ikke gjort så veldig mye produktivt i sola, men badet mye har vi gjort. 😁 Man blir jo sløv av varmen altså. 

Her er rundstykkene som jeg har skrevet om tidligere. Hadde lyst til å prøve brød uten hvetemel og nå har jeg laget de et par ganger allerede. De er veldig gode. 

Det begynte med at jeg googlet brød med gulrot og cottage cheese. Har en oppskrift med det + en liter hvetemel i brødboken, men ville ha noe med mer protein og mindre karbohydrater.

Jeg googlet og fant denne oppskriften. Jeg gjør akkurat slik som i denne oppskriften, men i tillegg pensler jeg med egg og strør over solsikkefrø før de går i ovnen. 
Jeg nevnte vel det for dere tidligere, men her i huset klarer vi ikke å sette opp ukemenyer. Det har jo ellers vært mitt nyttårsløfte hvert år. Nå skal jeg slutte med det. Det kommer aldri til å endre seg og hvorfor prøve mer da? Det går jo på et vis. 😜

På denne tavlen sto det mandag til fredag listet opp og så hadde jeg skrevet pizza på mandag. Dette ble gjort en gang i januar. Etter det har det stått slik på tavla frem til jeg nå skrev opp den kjekke brødoppskrifter i stedet. Haha. Skulle jo ikke være mulig! 

Nå skal jeg kose meg med mozarella, tomat og ruccola på terrassen. Nam! Vi blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar