10. juni 2018

Stille før stormen!


Eller stille før regnet er vel kanskje mer riktig. Nå gleder jeg meg stort til regnet kommer, jeg nesten venter. Få ting slår et skikkelig sommerregn, det synes jeg er utrolig koselig.

Hvordan går det med dere kjære lesere? Her går det fint. Siste innrykk nå før ferie i juli. Jeg og Lisa har badet i dag og før det jobbet jeg. Greit å jobbe litt helg innimellom slik at man har litt ekstra å gå på. :)

Trygve sendte meg akkurat et bilde av en terrassedør, men jeg er usikker. Det er noe av det siste som er igjen her før det er helt ferdig. Inne og ute. Skal bli godt å få vekk den gamle, brune, tunge, ikke vakre saken som er der nå, men ønsker å være helt sikker før vi slår til. 

Vi fikk settepoteter av mamma og pappa i år. De dyrket poteter hvert år, men det blir første året for oss. Det spirer og gror i krukkene jeg har plantet i og jeg gleder meg. Nypoteter med smør er jo fantastisk godt. 

Det spirer og gror overalt om dagen. Hva er det dere dyrker? I dag testet jeg Portulakk som jeg kjøpte i fjor, men aldri fikk dreisen på. I år er den kjempefin og jeg tok den i ostesausen til pastaen helt på slutten. Kjempegodt. Denne kommer jeg til å dyrke igjen. Håper det kommer mye gjennom hele sommeren. Åh som jeg elsker denne tiden, blir så inspirert. :)

Ønsker dere en kjempefin kveld. Her blir det forhåpentligvis regn og film.
Vi blogges i morgen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar