9. august 2018

Stille før stormen!


Hei.

I kveld har vi ryddet hagen for ting som kan blåse vekk med vinden i morgen. Det er meldt skikkelig regn- og tordenvær i natt og i morgen skal det blåse MYE. Men i kveld er det deilig og bokstavelig talt lugnet før stormen.

Jeg har en nabo som fisker mye. Han er kjempesnill og kommer over med fisk innimellom. I går fikk jeg finfin kveite. Fantastisk. Han hadde fisket den i Nordnorge, jeg fikk den renset og klar og han fryser den umiddelbart slik at den er purfersk. Jeg stekte den kjapt og serverte med sellerirotstappe og spinat i stekepannen. Knallgodt. Her finner du oppskrift. 

Jeg har begynt å ordne litt her hjemme. Fått litt sånn høstinspirasjon til å rense, gjøre om og forbedre eller kanskje komme videre også innendørs. Nå gleder jeg meg til ukens siste dag i morgen og så helg. Det blir bra. Da skal jeg kose meg og også få gjort litt. 

Ha en fin kveld, vi blogges! 👋

                                                         ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar