8. september 2018

Septembergleder!


Hei!

Hvordan går det med dere denne lørdagsmorgen? Her går det fint og jeg bare nyter å ha fri. Ordner litt og fikser litt, drikker kaffe, vasker klær og slikt. :)

I dag var første dagen jeg tok kaffen på sengen på veldig lenge. Jeg har drukket morgenkaffen ute på terrassen i flere måneder, men i dag fristet det ikke helt. Så gikk det en time og det ble kjempefint vær. 

Nå er det grått igjen og det skal regne utover ettermiddagen og kvelden. Det synes jeg er helt greit for jeg har mange ting jeg må gjøre på Macen. Blant annet er vi i gang og planlegger en reise som blir helt fantastisk å gjøre. En ✔ på bucket listen helt klart. Jeg googler, sjekker og booker før alt er på sin plass. 

Jeg har vært ute og fikset i hagen og på terrassen i dag. De fleste blomstene i bedet og i kassa er fortsatt fine og vi har masse tomater. Helt rått! Ellers har vi faktisk allerede pakket vekk grillen, plukket vekk noen krukker og planter, og forbereder litt for høst. Det er godt å ha orden.

Jeg plukket inn en bukett av blomstene på bildet, den står på pianoet. Så ble det liten bukett på kjøkkenbordet og på kommoden i hallen av en annen sort. 

I går da jeg kom hjem fra jobb var jeg sliten, men likevel måtte jeg sette i gang og vaske. Det så ikke ut her og jeg klarer ikke å få ro før det er orden. Jeg satte i gang med badet, støvsugde, renset og vasket kjøkkenøyen, ryddet osv. Jeg var vel ikke ferdig med alt før nærmere 22, men så fornøyd! Satte meg foran TVen og nøt. Mye bedre å stå opp i dag også. Noen som kjenner seg igjen? 

Ønsker deg en fin lørdagskveld! Nå skal jeg sette i gang med middag. Stikk innom i morgen. Da kommer en ny del i serien om Huset ved stranden.
Blogges!

                                                               ⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar