10. september 2018

Stuen!


Hei!

Hva gjør dere på en mandag? Jeg har fått tatt en skikkelig treningsøkt og vi planlegger reise. 

Det er flere av dere som gjerne vil se oversiktsbilder inne i huset. Det skjønner jeg og her kommer et fra stua. Det er nesten så jeg lurer på om det hadde vært enklere å filme noen ganger for å få med alt. Det går liksom ikke å ha en vidvinkel som fanger absolutt alt. :)

Men dette er i hvert fall stuedelen av vårt store "allrom". Til venstre i bildet er dørene ut til hagen og enda nærmere meg; mitt piano. Sofaen ble jo kjøpt i sin tid for å makse ut plassen i gamle huset, og passet akkurat inn der. Men den duger så lenge. :)

Kanskje kommer jeg til å male bokskapet en gang, men jeg er virkelig ikke sikker. Liker det slik det er nå også. Jeg har noen drømmer og planer for stuen på sikt. Moro å drømme eller hva dere? ;)

Vi blogges snart igjen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar