11. oktober 2018

Florida 1


Hei! 👋🏻

For å ta dette i kronologisk rekkefølge så forsetter jeg og fortelle om våre første netter. Vi overnattet på Ocean Drive i South Beach. Dette er midt i smørøyet når man vil oppleve livet her. 

På bildet over ser du de typiske «life guard» hyttene som ligger med jevne mellomrom langs beachen. 
Vi overnattet på Leslie hotel som er et hotell i Art deco stil og også ligger i «historic art deco district». Et hyggelig lite hotell med pen takterrasse og basseng. Vi fikk et stort og bra rom og ble overrasket over frokosten som inngikk. Ekte Florida appelsinjuice, egg og bacon. 👍🏻

Frokosten ble servert på terrassen på forsiden. Hotellet er av typen som spiller musikk, både til frokost og til middag. Jeg digget det, bra musikk og god stemning, men alt for små barn her tror jeg kan bli slitsomt. På kveldene forvandles forsiden til pulserende uteliv og restaurant og det gjelder for alle hoteller som ligger på rekke og rad langs Ocean Drive.
Jeg kan absolutt anbefale dette hotellet. Elsker at det er egen espressomaskin på rommet. 👌🏻☕️😉  

Tips! Jeg var veldig nøye med at hotellet skulle ligge sentralt da jeg booket. Etter å ha vært her, såg jeg at det er helt ok å bo på hotell i noen av bakgatene. Roligere og likevel ikke store avstand.

Jeg hadde virkelig sett frem til å sykle langs Miami Beach. Det ble en varm historie. Over 30 grader i solsteiken. Vi måtte stoppe og bade og dusje oss langs stranden flere ganger. 

Det var ikke en avskrekkende pris å leie sykler og vi fikk tak i størrelser som passet hele familien. + hjelmer til barna, som er påbudt.

Det var kortere å sykle langs hele stranden enn jeg hadde trodd. Flotte sykkelveier og mye pent å se på. Hadde det vært bare vi voksne hadde vi syklet enda lenger, men med barna langs trafikken var uaktuelt. De veiene vi syklet på var helt bilfrie. 👍🏻

Tips! Ta med drikke. Vi lette og lette og endte opp med 4 små Cola fra en strandbar til 250 kr. 😜

Miami Beach er virkelig svindyrt, så her er det bare å stålsette seg hvis man vil kose seg med mat og drinker på restaurant. Vi hadde tre netter her og det var perfekt. Da rakk vi å se det meste og ville videre. 

Strendene er nydelige, men ellers er partylivet i gatene rimelig tacky. 😂 En opplevelse og en ✔️ på bucketlisten og så videre!
Den ene kvelden gikk vi til «Espanola way» og spiste. Det er absolutt en turistfelle, men veldig koselig. Italiensk og spansk mat.
På denne turen har jeg valgt å ikke ta med kamera. Jeg bruker nesten kun Trygves IPhone 8+ og den tar fantastiske bilder. *Ønsker meg* Her har han brukt portrettinnstillingen på kamerat. 👏🏽

Blogges!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar