13. januar 2019

Hekta på blomstrete!


Hei og riktig god søndag!

I dag er første gangen på mange måneder som jeg kjente solen varme i ansiktet. Nydelig følelse. Vi tok en liten tur ned på stranden og samlet glasskår (vi samler gamle, fine i en stor krukke) og det var så vakkert ute.

Jeg er blitt så glad i blomstrete mønster. Denne nydelige toalettmappen fra Laura Ashley fikk jeg av svigermor til jul. Fylt av lekre produkter med blomster også. :) Har kjøpt meg blomstrete nattkjole og ønsker meg kjole i samme stil. 👵  Toalettmappen bruker jeg til å pynte opp badet. Blir jo så hyggelig.
Til jul pleier jeg å ha en stor krukke med grankvister i dette hjørnet. Ganske deilig når man får det vekk også. :)
Spesielt nå som man lengter til lysere tider så er det så inspirerende med blomstrete synes jeg. Er det noen flere som er blitt hekta? :) 

Ha en fin søndagskveld, vi blogges!

⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar