30. desember 2019

Siste julebilde for i år


God kveld i stuen! 
Hvordan har dere det? Håper julen har vært fin og at dere har fått slappe av. Snart er det jammen meg på'n igjen. :)

Dette blir det siste julebildet fra meg i år. Ja, det blir det jo med tanke på at det er nyttårsaften i morgen hihi, men også fordi jeg nå kjenner meg helt ferdig med jul for denne gang og SÅ klar for et nytt og fresht år!

Vi feiret jul hjemme i år med svigers som kom på besøk. Vi hadde en koselig dag med litt tv, godis, en deilig frokost med alt fra roast beef til nissegrøt og vi rakk å spille spill sammen. Har nok aldri hatt en så rolig julaften. Så kom svigers og vi spiste Trygves asiatiske ribbe som er knallgod. 

Dagen etter kjørte vi til Karlstad og så ble det mer julefeiring med den svenske delen av familien. Svensk julemat med spill, kjøttboller, Janssons frestelse, reker, egg, grønnkål, rogn, prinskorv, ja masse. :) Øl, nubbe og enda flere julegaver. 

Så dro vi tilbake til Norge igjen og har vært hjemme de siste tre dagene. Bortsett fra at Trygve er blitt syk og antagelig har fått noe bihulegreier så koser vi oss. Vi har vært ute på lang tur, spist masse godt og i dag har vi vasket ut julen. Ja, vi fikk som vi pleier plutselig nok og fjernet julepynt og vasket gulv. Hele familien hjalp til bortsett fra Bertil som gamet... Nå er det så lyst og fresht her igjen og jeg gleder meg til å dekke nyttårsbord i morgen. Hvite tulipaner er kjøpt inn og sølvlysestakene er pusset.  

Min fine nøtteknekker fra Laura Ashley blir sist ut i julen 2019. Så stor og vakker pynt til juletreet i glass og med fløyelsbånd. Helt nydelig. Det er forresten nå man burde gjøre et kupp på julepynt, til tross for at man er litt lei. Masse salg og hvis man pakker det ned i esker nå så blir det SÅ gøy å pakke opp neste jul. 😁 Sjekk ut Laura Ashleys salg her, masse til halv pris.

Nå ønsker jeg deg en kjempefin kveld, selv skal jeg lese min spennende bok. Nå leser jeg Ildvitnet av Lars Kepler. Vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar