27. mai 2020

En laurbærgrønn hagehuske


God morgen!

Har du en gammel benk som ingen sitter på? Det hadde vi, den sto i huset ved stranden da vi tok over. Trygve kappet av beina og laget hagehuske av den, et supervellykket prosjekt jeg kan anbefale for den hendige! 😊
Slik så benken ut. Litt mørk og litt ensom.
Her er vi i gang med riving og renovering og Trygve laget stativ og oppheng til benken. 
Vi brukte den så klart med en eneste gang, men planen var å male den.
Min favorittfarge er grønn og den går igjen mange steder i huset. F. eks. på veggene på badet, på frontene på kjøkkenet og noen av stolene ved spiseplassen. De sistnevnte er malt i den nydeligste fargen Laurbær. Det ble den vi valgte for hagehusken også. En lun, helt herlig farge som jeg aldri blir lei.
Her er vi ferdig med solsengene, som også har fått samme farge.
I helgen sa Trygve om hammocken at ja denne synger vel på siste verset nå? Og så såg han på malingen som var blitt dårlig flere steder. Han mente den ikke var mye å spare på. Herlighet, denne er en av mine favoritter i hagen så jeg måtte snakke han til vett! Han skal fikse på den litt og pusse, før jeg maler et par strøk med shipolin. God som ny. 😊

Har du en gammel benk som kunne blitt hagehuske?

Ha en fin dag, vi blogges!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar