6. juni 2020

Gjør rent alle lister på en lørdag


God morgen!

I dag er det lørdag og regn, så jeg tror jeg må komme med et vasketips. Jeg har i hvert fall planer om å vaske en del i dag. Flere som har støv på hjernen? 😅

Egentlig så er det vel mer et støvsugertips enn et vasketips. Det går nettopp ut på at det er enklere å støvsuge alt av lister i huset enn å tørke de med våt klut. Jeg elsker å ha det rent og hater å se støvlager på gulvlister, dørprofiler osv. 

Det er ikke så veldige lenge siden at jeg oppdaget at det er mye enklere å sette på børsten som følger med støvsugeren og støvsuge alt. Prøv det! Jeg synes noen ganger at man ikke helt får med seg alt av støv med våt klut heller. Her blir det virkelig borte og det blir ikke liggende igjen støv i de smaleste sprekkene som med klut. Med denne metoden tar jeg alt av lister i de store rommene på kanskje en halvtime. Nydelig. Eneste stedet hvor lister og profiler må vaskes hos oss er på kjøkkenet.Her ser du meg i min vaskestil, da er jeg høyt og lavt altså og alt går i hundre! Noen som kjenner seg igjen i når vaskemode er på? 😅 Ting jeg har lyst til å rekke denne regnværsdagen er lang, så det er best jeg setter i gang. Vi blogges! 


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar