23. august 2020

Bare pelargoner på uteplassen

God morgen søndag! 

For en herlig dag, ingen spesielle planer og deilig vær. Nå drikker jeg kaffe på uteplassen, blogger og leser bok. Litt senere blir det en tur med en venninne, pusle med litt småting i hagen og kanskje en sopptur. Tenk at en kan få ha det så bra. 😍

Jeg har nesten bare pelargoner på uteplassen. Trygve synes det er en kjerringblomst, men jeg elsker dem. Jeg synes de passer så bra til våre hvite murvegger og steinheller og pelargoner gir så absolutt en middelhavsfølelse til terrassen. 

Det er også veldig fint å ha mange av samme blomster. Det gir et større og frodigere inntrykk synes jeg. Så bruker jeg litt forskjellige krukker og har flere farger av pelargonene. Jeg har tenkt til å overvintre disse da jeg endelig har plass, i garasjen.
Jeg har et par hvite pelargoner som jeg fikk av svigermor tidlig i sommer. Sjekk hvor mange blomster det er blitt på denne! Se forskjellen på bildet under.


Morris.💛

Ønsker dere en finfin søndag, uansett hva slags planer dere har. Vi blogges snart igjen!


⤗ Følg meg gjerne på Instagram: @ekte_interior 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar