30. desember 2020

Julepyntet stue 2020

Hei! 

Hvordan har dere det i romjulen? Fortsatt ikke lei? 😁 Her kommer noen bilder fra stua vår denne julen. Jeg synes endelig at det er så koselig her nå. Jeg skriver endelig fordi det "alltid" er noe igjen å gjøre når man pusser opp, frem til man plutselig er helt ferdig. Og der er vi nå. Det er så utrolig deilig.

Nå har vi de to sofaene mot hverandre som vi har ønsket og sett for oss i mange år. Endelig har vi en stue som har plass nok for det. Her er det veldig hyggelig å sitte. 

I fjor var det første gangen vi kunne sette inn et juletre i stua uten en gammel, mørkebrun skyvedør som bakgrunn. For en følelse! Det var i november vi byttet den ut, se her. Nå er både vegger og dører hvite og all julepynt blir så fin sammen med det. 🌲

Det er da enda godt det går fremover! Og til dere som renoverer og er mitt oppe i det nå, jeg lover - dere blir ferdige. Og det blir fantastisk. 😀


Koseplassen med Trygves hjemmemekkede stol på hjørnet. Den har han laget av panseret på en VW boble.Noen favoritter på stuebordet som har vært med mange år.
 Vi kjører jul litt til her, jeg er faktisk fortsatt ikke lei. Treet vårt derimot begynner å se leit ut. 🌲😉 

Det får klare seg gjennom hummer- og champagnefesten i morgen, så er det over og ut. 2021 skal skåles inn! Ønsker dere en finfin kveld.


                                               ⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar