17. januar 2021

Grønt og blomster i januar


God morgen!

Jeg er ikke i fokus før jeg har fått kaffe som du ser. 😁

Hvordan går det med dere? Her har vi fortsatt snø og det føles vel egentlig veldig som vinter. Likevel er det som at jeg tenker at våren er nære. Det kjennes lettere og lysere og jeg tenker at vi klarer et par måneder ti. nå før det begynner og skje ting på ordentlig. 

I går tok jeg inn noen grønne kvister og satte på stuebordet og bare der var det et lite minne om vår. 😊 Ellers ser du at helgebuketten ble roser. Det er ikke ofte her, men når jeg en gang kjøper det så synes jeg det er fint. Jeg har lovet meg selv å ikke kjøpe blomster helt hodeløst nå på nyåret, jeg bruker alltid mye penger på blomster i juletiden. Som jeg har skrevet tidligere så har vi fokus på hvor mye penger vi bruker på mat og hvor vi kan spare nå og da synes jeg det er gøy å se over det hele. Det er ikke mye som skjer og da kan man like gjerne prøve å få satt av litt penger hvis det går. Man gleder seg jo enda mer når man da unner seg en bukett. 

Nå har jeg en del innlegg jeg skal jobbe med fremover, så jeg håper du vil stikke innom igjen. Det blir litt av renovering og litt av inspirasjon. Jeg vil som vanlig gjerne høre fra deg om det er noen typer av innlegg som du aller helst leser her på bloggen. 😀 Hva ønsker du mer av? 

Jeg ønsker deg en kjempefin søndag, vi blogges! 


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar