5. januar 2021

Terracotta funker alltid


God morgen!

Så flott at dere kom dere igjennom gårsdagen og nå er her og titter innom hos meg. 😀 Første dagen etter ferien er alltid verst, nå blir det lettere utover.

Jeg må bare si at terracotta alltid er rett! Uansett blomst eller plante synes jeg det gjør seg så utrolig godt med leirkrukker. Jeg har fortsatt flotte svibler igjen etter jul og de står i terracottakrukker. Det er så fint! Uansett om det er på terrassen om sommeren eller i kjøkkenvinduet om vinteren - det funker.

Jeg tror jeg liker det så godt fordi det ser så upretensiøst og avslappet ut. I det enkla bord det vackra som Ernst sier. 😄 Er du glad i terracotta?

Med dette ønsker jeg deg en fin dag og vi blogges.


⤗ Flere ideer, tips og inspirasjon hos meg på Instagram: @ekte_interior  


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar