6. mars 2011

Blomstrete loppisstol


Denne stolen fant jeg i en bruktbutikk noen måneder tilbake. Den hadde typisk blått hytte møbelstoff men det var noe som ikke stemte med de lekre beina.
Jeg tok hjem stolen i håp om å finne noe spennende under det blå møbelstoffet, men det grå stoffet (fra 50-,60-tallet kanskje?) var veldig slitt og møkkete. Stolen fikk en omgang med mattpiske og støvsuger, før Trygve kledde om den.
Stoffet som er brukt var egentlig tenkt til gardiner, men det er kraftig og passet perfekt til stolen. Vi trengte litt farge i stua! Stoffet kjøpte jeg suuuuperbillig på et marked i Sverige, og jeg skal tilbake neste år og kjøpe flere stoffer! :-)
Nå har jeg registrert meg på bloggurat

4 kommentarer:

 1. Litt av en forandring! Den ble kjempe fin.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 2. en kjempefin stol!!!den var du heldig med :-)de lekre bena:)

  SvarSlett
 3. Den stolen ble ordentlig stilig:) Missunnelig :D

  SvarSlett