7. mars 2011

Sommerbilder


I dag har jeg funnet frem gamle sommerbilder. Jeg lengter sånn etter å ordne i hagen igjen! Må bare ha litt inspirasjon nå, før jeg skal ut å trille vogn i snøen...
Det finnes ikke noe vakrere enn lilla syriner og det skal være denne typen lilla synes jeg. Denne doble, helt rå syrinen kommer fra en hage i nærheten av oss. Målet mitt er å plante en slik busk hos oss også. Den er nydelig!!!
Disse gamle bildene fant jeg i dag og ble litt inspirert. Jeg hadde glemt at jeg pleide å ha røde pelargoner på terrassen. Det har liksom blitt de hvite og rosa de siste årene. Mamma har alltid røde pelargoner på hytta plantet i gamle krukker sammen med hvite margeritter. Det er så landlig.
Tror kanskje det blir røde pelargoner i år. Kan man blande røde og rosa tro?
Mine dahliaer fra i fjor. Ble store og fine til slutt. :) Har du noen herlige sommerbilder du vil legge en link til?

5 kommentarer:

 1. hei.
  åå så herlig med sommer bilder nå, elsker syriner, må si jeg glader meg til våren å ikke minst sommer..
  ha en fin tur.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Kom i litt sommerstemning nå jeg. Synd man ikke kan blogge duften av syriner... Den er absolutt en av mine sommerfavoritter!
  Hilsen No9

  SvarSlett
 3. Jeg har så skikkelig lyst til å plante masse syrintrær (busker?) i hagen, men de er jo ikke SÅ lekre når de ikke blomstrer. Er det noen som vet om det finnes syriner som blomstrer lenger? Skal jammen sjekke litt nå...

  SvarSlett
 4. Så deilig med sommerbilder! Skal se hva jeg finner i "arkivet" av bilder, kanskje det blir et sommer innlegg i løpet av uka?
  Klem

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar...så kjempefin header du har...ha en fin uke

  SvarSlett