19. mars 2011

Inspirasjon!Etter en weekend i Amsterdam,

har jeg mange bilder som forhåpentligvis kan inspirere.


En by med mange eksotiske innslag. Av alle slag. :-)

Håper bildene faller i smak!

Mange lekre gamle møbler pyntet opp utenfor cafeer og butikker i Amsterdam.


Noen av bildene er tatt ved Albert Cuyp markedet. Der ble det solgt mat, blomster, stoffer, møbler og mye mere.Noen av bildene er tatt utenfor Rivièra Maisons concept store i Amsterdam. Bilder fra innsiden av denne lekre butikken kommer i et senere innlegg!
(Jeg gikk ikke tomhendt ut av butikken heller, det tror jeg er umulig å gjøre.)

Det var mange flotte oliventrær på gatene i Amsterdam. De trives nok godt i klimatet. Noen grader pluss og ikke et snøfnugg...

50 tulipaner for 5 euro. Jeg har vært i sjokk i to dager etter å ha sett den prisen. Har aldri før sett en så stor tulipanbukett.

(Glemte dog å kjøpe med meg snittblomster hjem, men har desto flere tulipanløker! ;-)

4 kommentarer:

 1. Herlige bilder.
  Legger meg til som følger.
  Klem

  SvarSlett
 2. Vilken fantastisk inspiration och ljuvliga bilder!!! Man vill ju ha allt du visar!!! Jag ser att du inte bloggat länge så jag säger- Välkommen till bloggvärlden, du har en ljuvlig blogg!!

  Jag tänkte, det syns väl inte på Livs Lyst att jag vill byta tapeter i hallen, hon hade ju visat en bild från min lillstuga och jag hade visat min hall i min blogg, men sen slog det mej, jag hade ju skrivit det i hennes kommentar =) Tack!! Jag hade också skrivit fel, din tapet är bara så läcker, jag skulle kunna tänka mej den men jag funderar mer på tapet nr två till hallen, pigkammaren el vad den heter fr Borås. Men din ljusa randiga skulle jag kunnat tänka mej var som helst, så fräsch, liksom hela ditt hem!!! Vi ses igen! Mari.

  SvarSlett
 3. Hei og tusen takk for koselig hilsen inne hos meg...da fikk jeg også anledning til å finne veien hit til deg...Åh her var det mye fint...ikke minst takker jeg for reisebrevet fra Amsterdam, kjenner jeg får lyst på en tur dit igjen kan du si;o) Klem fra Maliva

  SvarSlett