20. mars 2011

Ny brødboks!
Inn med ny brødboks, ut med gammel! 


Denne brødboksen fikk vi syn på ved et antikkmarked i Amsterdam. Det er mye lekkert fra 50-tallet synes jeg! Jeg trodde brødboksen var amerikansk, men det viste seg at den er fra Nederland. Emaljen har bare fått seg et lite slag på undersiden av boksen, ellers er den hel og fin!Jeg sier som farmor pleide å si om koselige ting: "Den ser ut som en karamell!" (Drops på svensk. :)

(Hun sa blandt annet det om en rund og gul brødrister jeg hadde en gang.)

Jeg er veldig glad i vår gamle brødboks også. Den har vært med oss noen år, etter at vi malte den og satte på en koselig knott vi fant i huset.


Hadde jeg hatt hytte, hadde denne brødboksen fått bli med dit. ;)

2 kommentarer:

  1. Utrolig fin brødboks!
    (tror jwg må en tur til Amsterdam *smil*)
    klem

    SvarSlett
  2. Den "nye" boksen din er fin!!! Egentlig mye finere enn min NYE, som ble kjøpt for et par måneder siden!!!!! får se om jeg kan finne en noe eldre modell etter hvert!!! klemz

    SvarSlett