25. mars 2011

Jeg fant. En elegant. Deodorant!
Duften er kjempegod!

Det skulle man kanskje ikke tro, men det er den faktisk. Det er igjen litt talkum i vintageboksen fra Park and Tilford jeg kjøpte på et marked.

Den og den gamle børsten ble så fine på badet vårt. Boksen har de perfekte fargene til å passe inn på vårt bad! Hun jeg kjøpte børsten av gjettet at den har blitt brukt til barbering, men nå har jeg funnet ut at det må være en antikk malerkost. Jeg tror kanskje børsten skal få være på badet likevel, jeg har jo ikke noe atelier å pynte opp. ;-)

Boksen er amerikansk, fra 50-tallet. Jeg har ennå ikke funnet ut hvor gammel børsten er.
Jeg kjøpte begge tingene på markedet Waterlooplein i Amsterdam.

Vi liker både å ha det nytt og fresht og gammelt og sjarmerende på badet, så vi blander friskt! :-)

Tusen takk til FruEmma med den fine bloggen: (http://fruemmaogco.blogspot.com/) som tenkte på meg og ga meg en award!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar