torsdag 24. mars 2011

Rivièra Maison


Her er noen bilder fra Rivièra Maisons store butikk i Amsterdam.

Rivièra Maison concept store.


(Jeg passet selvfølgelig på å knipse litt når jeg var på ferie i RMs hjemland et par uker tilbake.)

Utenfor.
Jeg fikk lov til å ta noen bilder også inne i butikken, som var i to etasjer.

Vi ble servert kaffe på det koselige kjøkkenet inne i butikken.


De kjørte filmer av blandt annet hav, strand og kuer på eng bak vinduer i butikken. Jeg trodde nesten jeg var i et flott hus på rivieran, men jeg husket fort på hvor jeg var når jeg kom ut i regnet på gata...

Tenk å ha et skikkelig "beachhouse"! For en drøm.


Håper du likte bildene, god kveld! :-)


SHARE THIS POST - {PINTEREST}

4 kommentarer:

 1. Det bildet med skapet og vasken, var akkurat det jeg trengte å se. Jeg har en sånn vask ståendes, så da skal jeg jammen få Gubben til å snekre et skap, når jeg skal starte med badet en eller annen gang på sen-sommeren. Klemz

  SvarSlett
 2. Da kommer du til å få et stilig bad!!

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder! Ta en titt på bloggen min. Liten oppmerksomhet til deg der:-) God natt!

  SvarSlett
 4. Åh, så masse flott. Der kunne jeg flyttet rett inn!
  Liker bloggen din, og legger meg som følger, for dette vil jeg se mer av.
  :) Susanne

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
SITE DESIGN BY DESIGNER BLOGS