12. mars 2011

Min elskede hage


 Jeg vet ikke noe annet sted i verden jeg heller vil være når hele hagen blomstrer og det er grønt og blomster i krukkene.
 Sjekk ugresset på dette gamle bildet! Men for et potensial. ;)
Vårt neste store prosjekt er å bygge et uterom. Da kan vi bruke terrassen enda tidligere om våren og enda senere om høsten. Vi planlegger å sette inn peis, slik at vinteren også kan nytes på verandaen.

Om sommeren sitter jeg ute på terrassen så lenge jeg kan. Om vi har venner på besøk eller om jeg sitter alene spiller nesten ingen rolle, jeg nyter det like mye uansett.

Får du heller ikke nok av sommerbilder, se flere bilder fra vår hage her.

2 kommentarer:

 1. Så hyggelig at du likte nattbordet. Det sto her på gården. Ingen andre var like. Derfor har jeg satt det på den siden av senga. Senga er helt ny, men de passer godt sammen likevel.

  Ja, jeg mener at det var en soveromsutfordring i Norske interiørblogger i september. Jeg har lett etter lenken, men det er ikke så lett å finne fram i arkivet på den siden.

  Jeg skriver sjelden om interiør. Men når jeg gjør det er hovedpoenget mitt farger. Og at det går ann å leve godt med farger på vegger og møbler. Og at det vi har gjort er på parti med huset fra 1700-tallet. Hadde vi hatt ubegrenset med penger vill sikkert noen valg vært annerledes, som kjøkkeninnredning, garderrobeskap og bad fra IKEA. Men vi er fornøyd.

  SvarSlett
 2. hei.
  ja det er ekte kjærlighet fra min side å, elsker hage, så herlig å være ute i timevis å rydde nyte å bli svart under fingrene.
  ha en fin dag,
  klem fra sylvia

  SvarSlett