11. mars 2011

Antikkjakt i Amsterdam


I kveld planlegges det ferie her i heimen. Vi skal dra på en avslappende weekendtrip.


Det ser ut til at det blir til Amsterdam. Det passer meg ypperlig siden byen tydeligvis er kjent for sine mange markeder og antikkbutikker!Det finnes bare en ting som er morsommere enn å kikke rundt i bruktbutikker og det er å kikke rundt i bruktbutikker i andre land!

Denne amerikanske bowlingkjeglen er kjøpt på verdens beste loppis! (?) Rose Bowl Flea Market i Pasadena, Los Angeles. Vi kjøpte så mye vi fikk med oss når vi var der, men om jeg hadde hatt mer plass så hadde jeg tatt med meg møbler og det som var! :-)
Jeg må tilbake til Los Angeles og Californien, for et fantastisk sted! Denne morsomme kannen i hønsenetting er fra Rose Bowl.
Og dette er to værhaner som har suttet på toppen av et par amerikanske hus. Vi har de på veggen i andre etasje. De er så lekkert maritime synes jeg!

Jeg er meget spent på hva slags lekkerbiskener man kan finne i Amsterdam! Noen som har vært der og har tips om byen?

1 kommentar:

  1. Så fin kanne i hønsenetting!

    Ønsker deg en flott helg med hilsen fra Mimmi-Leone

    SvarSlett