23. mars 2011

Min sykkel med blomsterkurv!I går kunde jeg for første gang se HELE min gamle sykkel igjen!

Den har selvfølgelig vært dekket av snø i vinter.Denne sykkelen har vært med meg i mange år, gjennom tykt og tynt. Når jeg og min bestevenninne gikk ut niende klass, pyntet vi sykkelen med bjørkris. Hun tråkket og jeg fikk sitte på, på styret. :)
Det er nå 17 år siden.

Det hele begynte da jeg fikk sykkelen av min farfar. Han jobbet den gang for polisens hittegodsavdelning. Noen ganger ble ikke innleverte ting hentet igjen og denne sykkelen var en av gjenstandene som ble etterlatt alene. Pappa fikk sykkelen fra farfar og den fikk bo i vårt garage.

Sykkelen har vært med meg rundt til forskjellige byer i Sverige hvor jeg har studert og jobbet. Husker spesielt godt en episode i Linköping da jeg stupte over sykkelstyret nedfor en fortauskant. Har fortsatt et minne på haka fra den gang...
Noen år tilbake fikk sykkelen et par strøk svart maling, og nå står den i hagen til pynt. Hele året.
Akkurat nå er det bare gammel tørr lyng fra i høst i kurven men snart skal jeg pynte med fine vårblomster. Både frem og bak på sykkelen. :-)

Jeg har plantet ut en del løk i krukker i hagen nå. Jeg kjøpte masse forskjellige løker i Amsterdam for en uke siden og fikk beskjed om at det bare var å få dem i jorda nå, for blomstring i mai. Vi får håpe det fungerer.

Ha en fin kveld!

6 kommentarer:

 1. Så koselig sykkel! Jeg har også en gammel sykkel i hagen med blomsterkurver. Ikke like koselig historie bak, men dog en veldig koselig sykkel:-)

  SvarSlett
 2. Herlig sykkel!!!! Den jeg har er ikke gammel nok ennå, til og ha fått den rette patina`en ennå. Kanskje om en ti - femten år........ klemz

  SvarSlett
 3. Så flott gammel sykkel! Et flott element i uterommet.
  Spennende med nye blomsterløker!
  Klem

  SvarSlett
 4. Flott gammel sykkel ja:-)

  Så koslig med slike innslag i utemiljøet..

  Virkelig lekkert :-))

  SvarSlett
 5. ÅÅÅÅÅ, så fin sykkel!!!! Heldige du!!

  Veldig koselig blogg du har ;-)

  SvarSlett
 6. Nå blir jeg så glad at det er flere enn meg som synes sykkelen er koselig! Den har jo ikke den typiske damesykkel looken med buet stang osv. men den gamle mustangen har sin egen sjarm! ;-)

  SvarSlett