10. mars 2011

Svensk stålbøtte


Jeg var en tur i Sverige hos mine foreldre noen uker tilbake og plukket med meg flere ting derfra. Deriblant denne stålbøtta fra svenske Svemab. Mamma kjøpte den på loppis til seg men ble raskt av med den igjen. Skikkelig tøff synes jeg, men jeg vet ennå ikke helt hva jeg skal ha den til gitt. Siden vi ikke har kuer står den i vaskerommet. :-)

4 kommentarer:

 1. Hei og takk for kommentar på min side :-)
  Er ikke innom nettet hver dag se, så derfor tar det litt tid før jeg svarer :-)
  Kjøkkenet er egentlig bittelite, med veldig liten benkeplass :-D, så vi spiser ikke der engang :-D Men heldigvis har vi stor stue og en spisestue i forbindelse med den.

  Du spurte om jeg tegner hus..... Ja det gjør jeg ;-) Det er egentlig det som er utdannelsen min :-) Så tegner alt fra nybygg til påbygg av hus, samt garasjer, hytter osv. Så driver jeg gave og interiørbutikken Sjarm og Glede i Rakkestad i tillegg.
  Så nok å henge fingrene i ;-)

  Kjempfin vaskepulver boks forresten :-)
  Hvilken leverandør er det ?

  Ha en god dag. Klem Hilde

  SvarSlett
 2. Hei!
  Vaskepulverboksen fikk jeg i julegave av svigermor, men jeg mener jeg har sett den på Kremmerhuset. Kan det stemme, noen som vet?

  SvarSlett
 3. Ja de har den vaskepulver boksen på Kremmerhuset, den er kjempe fin!

  Radioen ble kjempe fin etter makeoveren!
  Klem

  SvarSlett
 4. jA, DEN BOKSEN HAR JEG OG, SÅ DEN ER DEFINITIVT KREMMERHUSET :-)))

  Oi stor skrift:-)

  Bra du ble inspirert av mitt vaskerom da, det hadde du ikke blitt for noen uker siden :-))

  Som vanlig lekre bilder, g bøtten var jo bærre lækker...

  Vil Ønske deg en fin dag..

  Klem Klem Birte

  SvarSlett