6. mai 2011

En bukett med timian
I går fikk jeg noen minutter over til å ordne i kjøkkenhagen.
(Jeg er hjemme med en ettåring så oftest har jeg ikke tid.) ;-)
Jeg tok inn en bukett med timian og hengte til tørk på kjøkkenet og det ble så fint! Akkurat den perfekte blandingen av landlig og middelhavsstil som jeg liker så godt.
Kjøkkenhagen (som begynner å ta form) er et gammelt koselig støpt bed. Skal vise dere en dag. Der steker solen hele dagen så det som trives best er litt tørre planter så som lavendel, timian og rosmarin.
Jeg tok et skikkelig røsk i går og klippet ned både timian og lavendel. Håper jeg ikke klippet for mye, alt blomstrer jo så tidlig i år! Så fikk jeg satt ned et par halvdøde rosmarin fra potte også. De så faktisk mer døde enn levende ut men kanskje de kommer seg i litt ny jord. 

Ha en fin... oj nå oppdaget jeg at det er fredag i dag. Så herlig!
Ha en fin fredag så blogges vi utover dagen! ;-) 4 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har en kjøkkenhage :) Jeg har planer om å anlegge en i løpet av mai. Gleder meg!! Friske urter er et must! Er jo både dekorativt og lukter godt!

  Ha en god fredag :)

  Mvh Elin

  SvarSlett
 2. Nydelig ble det. :)
  En herlig detalj på kjøkkenet.
  Nå har jeg kost meg med innleggene under.
  Så herlig du har det ute, nydelig utsikt. :)
  Veldig artig å lese om hus prosjektet.
  Vi har også vært igjennom dette.
  All jobb selv, vanvittig arbeid men du for en glede når man er i mål!
  Eller i mål kommer man aldri med gamle hus men det er litt av sjarmen. ;)
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 3. Urtebedd må man ha!!! Jeg har brukt urter i maten siden 1990, og kan ikke tenke meg et liv uten. Men jeg må nok innrømme at urtebedet mitt, det har jeg på campen. (Larkollen camping). Og ditt drar vi om en time eller to, for å være i helgen. Og jeg håper å få fixet litt på bedet med roser og urter i helgen, selv om vi for første gang skal ha med oss Mini-barnebarnet på 10 måneder. Mulig jeg får nok å gjøre, uten å skulle fixe et bedd i tilegg!!!! Jeg er ikke helt god på det med å skulle fixe bebbis, samtidig med hus og heim. Jeg tar Mini når han er her (Dagmamma + 2-3 netter pr uke), og så kommer de kreative sysslene inn på banen, når han går ut døra!!!! Så nå sitter jeg her og undrer på hvordan vi skal få med bebbis, vogn, gjesteseng, mat, klær 2 vovvser, digert hundebur+ dyne,leker, osv osv. klemz Grethe

  SvarSlett
 4. Så artig dette ble, herlig med urter ja:))

  Fine bilder du tar!

  God fredag, og helg likeså!

  Klem Janne:)

  SvarSlett