24. mai 2011

Et godt valg.
I dag har jeg lyst til å vise dere noen litt eldre bilder av vår spiseplass!
Hver gang jeg blar gjennom gamle bilder så fastner jeg for disse. Jeg synes de har et veldig fint lys.

Jeg husker godt når jeg tok disse bildene, det er ganske presis to år siden. April 2009. Jeg husker det fordi jeg akkurat hadde malt vårt spisebord hvitt og jeg var så fornøyd!
(Husker og husker, de står dato på bildene hehe.)

Det er jeg fortsatt og jeg tror jeg gjorde et godt valg.
Spisebordet vårt er lagd av eik. Det synes jeg i utgangspunktet er stilig men bordet hadde blitt tørt og jeg kjøpte beis for å behandle det. Etter den behandlingen ble bordet aldri seg likt igjen. Beisen gjorde at bordet gikk i rødorange toner og jeg likte det aldri etter det. I lang tid så jeg etter nytt spisebord til jeg kom på ideen å male det vi hadde. Jeg er fortsatt kjempefornøyd med valget og det blir spennende å se om jeg noen gang i fremtiden angrer på at jeg malte.

Alle stolene rundt bordet har jeg fortsatt. Tenker at det er kjekt å ha hvite stoler på lur, siden man fort kan bli lei sort. Her kan du se våre sorte stoler i dag.
(Duken er faktisk den samme som ligger på bordet akkurat nå ser jeg.)

Ha en finfin dag og hold på hatten! :)

8 kommentarer:

 1. Nydelig bord:) Jeg er meeega lei vårt Bombay bord...blæææh! Nå skal mannen min lage et nytt til meg, men....ikke før utesesongen er over :(
  Roser er vakkert, men jeg kjøper aldri noen selv..
  Jeg tror ikke de holder så godt, så det er vel derfor jeg ikke kjøper de:)
  Nydelig lys på bildene, helt enig i det:))
  Ha en fin dag..
  Klem

  SvarSlett
 2. Fantastiske bilder, aldeles nydelig er det. De hvite stolene er jo så skjønne, lurt å ta vare på dem, kjøkkenet blir jo et helt annet om du bytter ut stolene. Jeg beiset mitt kjøkkenbord også, men er ikke fornøyd, så det skal males det også. Hvilken maling brukte du?

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Ja jeg gikk i beisefellen, fargen er ok, men synes likevel ikke det ble pent. Brukte du oljemaling eller vannbasert? Jeg tenkte jeg skulle male bord like før vi reiser på øyhopping slik at de kan få stå å tørke for seg selv i 3 uker. Skal også male platen på det gamle salongbordet mitt.

  SvarSlett
 4. Takk for tips, her kan du se bordet mitt
  http://mantagerhvamanhaver.blogspot.com/search/label/Kj%C3%B8kken

  Det blir nok bra når jeg får malt det. :)
  Jeg har forresten sendt et forslag om at bloggen din bør bli nominert til Glansdagen. :)

  SvarSlett
 5. Ja det har jeg definitivt gjort, synes din blogg er fullt på høyde med de nominerte. :)

  Ha en flott dag Jessica, håper flere nominerer deg også. Hadde vært litt gøy om såpass ny blogg som din kom på listen.

  SvarSlett
 6. Heisan!!!!! Jeg malte vårt furubord hvitt, og så beige, med gjerde-plate. Nå har til hensikt å male det på nytt, og ta med den originale bordplata og dra på malekurs hos Maler-jentene på Hønefoss senere i sommer. Tenkte å dra dit på et malekurs, og da er det greit å ta med noe jeg syntes kan være greit å få litt hjelp og tips til. Nå lurer jeg på å male det i noe turkis-grå-blått noe:DDDD Jeg elske roser, he-he. Men det er ikke bare det rosa og yndige, men også de knæsje fargene:DDDDD Jeg er romantisk og gammeldags, men og så røff og rufsig, og liker knæsje farger. Og jeg liker blonder og broderier, men også husflid og UNO:DDDDD Klemz Grethe

  SvarSlett
 7. Vakkert lys i bildene dine, og kjempefint med hvitt bord :) Beiset bordplata på vårt for et par år siden, men kjenner jeg er moden for forandring nå ja ;)
  Elsker roser, men har andre favoritter som kommer høyrer på lista. Pioner, en enkel gerbera i vase mm
  Ønsker deg en fin dag
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 8. Beise eik ja...det er akkurat det jeg ønsker å gjøre med våres møbler på stuen...alt i eik, å jeg er SÅ lei den gule nyansen.
  Våres er oljet eik, tro om det går ant å beise dem grå??

  Klem Anna

  SvarSlett