20. mai 2011

Kobber kommer!

Noen tanker rundt kobber en fredagskveld, mens jeg tenner min kobberlykt. :-)

Mange er de som har et anstrengt forhold til kobber etter 80-tallets kjøkken. Vegger malt i mørke farger overlesset fra gulv til tak med kobbergjenstander. Nøkkelordet når det gjelder kobber, for ikke å gå i 80-tallsfellen igjen må være less is more?

I klassiske og tidløse hjem vil man nesten alltid se noe kobber. Ofte nøye pusset. :-)

Det morsomme med kobber er at det er like pent på ny design som på gammel. Kitchen Aid har kommet med en maskin i kobber og det finnes lekre badekar, postkasser og lykter i kobber. 
Selv liker jeg både kobber som har fått bli skikkelig grønn av vær og vind og nypusset kobber. Alt etter gjenstand og bruk.
Jeg synes det er lekkert med litt kobber på kjøkkenet og det er koselig med gamle ting i kobber her. Jeg synes også det er spennende med den orientalske/marrokanske stilen som kommer snikende. Denne lykten har jeg kjøpt i bruktbutikk og jeg har latt den stå ute til å bli skikkelig grønn.

 Kobber kommer aldri til å bli UT, men jeg lurer på om det nå er på vei til å bli INN.
Kommer butikkene snart å fylles opp av forskjellige pynteting i kobber?
Hva tror du?

Nå er det over og ut herfra for denne dag. Ønsker deg en herlig fredagkveld!...

3 kommentarer:

 1. Hei!Så koselig blogg!Så trivelig at du ble følger hos meg:-)Jeg blir gjerne din også:-)
  Søt den kobberlykta di forresten:-)

  SvarSlett
 2. Kjempefin kobber lykt. Hadde ikke forundret meg om det kom tilbake nei. Det kan være fint med litt kobber, men er veldig enig i at less is more.

  Ha en fin fin dag=)

  SvarSlett
 3. Jeg har aldri sett en sånn lykt før, den var flott.
  Veldig fine bilder:)

  Klem

  SvarSlett