20. mai 2011

Status: leveggJeg vil gjerne vise dere hvor langt vi har kommet med leveggen som vi begynte på. Min flinke mann har bygget døren selv, tilpasset glass og satt inn. Sprossene kjøpte han brukt og skjærte til. Noen ganger er han litt over the top yes.
Vi skal forresten ha en liten frokostkrok på denne siden veggen. Her er det sol om morgenen. Terrassegulvet blir litt dypere enn i dag.
Endelig har vi fått satt opp vårt spesielle håndtak i jugend stil på døren! Vi kjøpte det brukt for noen år siden og har spart på det til vinterhagen. Vi har to stykker og de har sittet på et antikt kassaskap.
Og du som har lest bloggen min en stund vet nok hvor vi fant dem.

Akkurat; PÅ MIN FAVORITTLOPPIS I SVERIGE! :-))))Jeg er så glad i disse små søte dukloddene i jern. De er HELT i min stil! De er en gave, kjøpte i Frankrike. Jo mer de ruster jo finere blir de nesten. En trillebår, en spade, en vannkanne og en bøtte. :-)


Nå skal jeg male vinduet til leveggen så vi blogges i kveld!...

7 kommentarer:

 1. Å så nydeligt! Elsker slik stil som du har :)

  SvarSlett
 2. nydelige saker!! Gleder meg til å følge videre!!!!!! Klemz nesten-naboen din, Grethe

  SvarSlett
 3. Så koselig det blir, og så flinke dere er! Veldig kjekt å ha en handyman! Jeg har det ikke, han er omtrent verre enn meg, så da kan du tenke deg :)
  Loddene er supersøte og spesielle! Veldig gøy med slikt ingen andre har ;-)

  SvarSlett
 4. Så fint det blir! Mr T er utrolig dyktig! Hans fru også:-)

  Klem

  SvarSlett
 5. For en utrolig koselig frokostplass. Det ser ut som om dere kommer til å få det kjempefint. Flinke er dere=)

  SvarSlett
 6. Wow for et fantastisk nydelig håndtak:)
  Misunnelig:))))
  Så flott sted å nyte morgenkaffen;)

  Klem

  SvarSlett
 7. Så flinke dere er! Blir nok deilig å kunne sitte ute her og kose seg i sommer. (og jeg har ikke gjort noe bevisst for at man ikke skal kunne følge bloggen min - så forsøk gjerne igjen :-) )

  SvarSlett