17. mai 2011

Oppskrift 17. mai bord!


Etter en laang intens dag med masse inntrykk er både hode og beina slitne.
Det er utrolig morsomt med slike festdager men å være på topp og sammen med folk hele dagen tømmer en for all energi.
Det blir rett og slett information overload for meg!


I dag har vært en litt merkelig 17. mai. Mannen måtte dra på jobb. (Noe jeg i og for seg er vant til men kjedelig er det jo likevel.) Og jeg traff ingen kjente i byen! Ingen av oss som gikk sammen traff noen. Det er det rareste. I et folkehav! Men dette til tross har vi hatt det veldig koselig. Jeg elsker 17. mai. Det finnes ikke lignende feiring der hvor jeg kommer fra. En fantastisk opplevelse! :-)

Jeg inviterte til frokost hos oss i dag fast jeg var alene med vår ettåring. Dårlig planering! Du ser her min MEGET enkle borddekking.

Vil du ha oppskriften?


-Hiv en skikkelig ustrøket og skrukkete duk på bordet.
-Fort deg å putte noen telysglass og lysestaker på bordet. Det kan være hva som helst, det trenger ikke å passe sammen!
-Topp det hele med å kaste små treflagg fra to meters avstand og håpe på det beste. (Sikt på bordet).
-Sørg for å ha noe buskas tilgjengelig, for ekstra vårglede.
 Klart!

God natt! :-)
1 kommentar:

  1. Fineste 17. mai med bunader, bjørkekvister, kake, barnelatter, og passende høytidelighet!

    SvarSlett